G-gym

Turnkring Willen Is Kunnen Hemiksem wil iedereen de kans geven om te turnen. Kinderen tussen 5 en 16 jaar met een beperking kunnen bij onze club in een aparte groep de gymsport beoefenen, in kleine groep met een aangepast programma.

Kleuters

Bij de kleuters start men met de beginselen van het turnen op een speelse wijze aan te leren. Er is ook nog veel ruimte voor spel en plezier. Alle kinderen tussen 2,5 jaar en 6 jaar zijn welkom om deze enthousiaste groep aan te vullen. Er wordt 1x per week getraind en dit gedurende 1 uur.

Benjamins

De benjamins zijn het vervolg op het kleuter turnen. Ze gaan verder aan de slag met wat ze daar geleerd hebben en leren tal van nieuwe dingen. Alle kinderen tussen de 6 jaar en 9 jaar zijn welkom om deze levendige bende mee kleur te geven. Er wordt 2x getraind per week en dit telkens 1 uur.

Junioren

De junioren zijn het vervolg op de benjamins. We werken verder op de basis die ze hebben geleerd, of als ze nieuw in onze club zijn starten we met plezier om alle kneepjes van het turnen aan te leren. Alle kinderen tussen de 9 jaar en 12 jaar zijn welkom om deze leuke groep te laten groeien. Er wordt 2x getraind per week en dit telkens 1 uur.

Turnsters

Meiden vanaf 12jaar zijn welkom in deze groep.

Het toestelturnen wordt hier verder verfijnd. Zowel gymnasten die al een basis hebben met turnen als nieuwelingen leren hier nog elke training bij. Er wordt 2x getraind per week en dit gedurende 1 uur. 

Knapen

Jongens vanaf 12jaar zijn welkom in deze groep.

Het toestelturnen wordt hier verder verfijnd. Zowel gymnasten die al een basis hebben met turnen als nieuwelingen leren hier nog elke training bij. Er wordt 2x getraind per week en dit gedurende 1 uur. 

Dames en Heren

Iedereen vanaf 18jaar is welkom bij deze groep. Het toestelturnen wordt hier aangeboden naar ieders kunnen. Met de nodige fun als basis zorgen we ervoor dat elke training een succes kan worden. Er wordt 1x per week, 1 uur getraind.

Jeugddans

Iedereen vanaf 6 jaar die graag danst is welkom in deze groep. Er wordt een basis aangeleerd maar ook echte choreo's. Er wordt 1x per week getraind per week en dit 1 uur lang.

Rope Skipping

Iedereen vanaf 6 jaar en met de nodige energie is welkom in deze groep. Verschillende technieken worden aangeleerd op een leuke manier. Er wordt 1x per week getraind en dit 1 uur lang.

Ritmische Gymnastiek

Jongeren met gevoel voor ritmiek en tuig worden uit de basisafdelingen gevraagd voor deze groep. Hier wordt de wondere wereld van ritmisch turnen aan bod gebracht. Werken met een tuig individueel en in groep. Er wordt 1x per week getraind gedurende 2 uur.

Basis Acro

Deze groep leert de basistechnieken aan om bovenman te worden in ons acro team. De jongeren worden gekozen uit onze basisafdelingen. Er wordt 1x per week getraind gedurende 1,5 uur.

Acro

Deze selectie groep werkt met gymnasten om in acro formaties te trainen. Met een mogelijkheid om wedstrijden te doen op recrea niveau of zelfs competitie niveau. Hier wordt 2x per week getraind, telkens 2u per training.

Drumband

Vanaf 12 jaar is iedereen met gevoel voor ritme en interesse in muziek welkom in deze groep. Hier wordt de basis gelegd om mee te spelen in onze eigen drumband. Ze trainen 1x per week gedurende 1 uur.

Conditiegym

Iedereen vanaf 14jaar is welkom in deze groep. Op een leuke manier werken we aan de conditie op muziek. Ze trainen 1x per week gedurende 1 uur.